For dårligt DR og TV2

hubertusjagt_01_jpg.jpgFoto lånt hos DK4

Rigtig mange tager i Dyrehaven, for at se Hubertusjagten, som afholdes idag. Og de får en dejlig dag til det. Men klæd jer godt på, for det er dælme koldt derude, og især når man står stille. Det fik jeg også at føle igår på banen. Danmarks Radio, og TV2 har valgt ikke at sende Hubertusjagten, hvilket vi hestefolk selvfølgelig er meget forargede over, da vi i forvejen er en groft overset sportsgren. Vil du klage over den manglende transmission kan du se noget om det på sitet her.

Til gengæld sender DK4 Hubertusjagten, dog ikke direkte, men kl. 22 iaften. Den bliver også genudsendt i dagene efter, men det er jo langt fra at være det samme. Så jeg kan kun på det varmeste opfordre til, at man skriver både til DR og TV2 og klager over manglende transmission og ligeledes selvfølgelig opfordre til, at det sker næste år. Det er simpelthen for dårligt, at de tilsidesætter hestesporten igen.

7 thoughts on “For dårligt DR og TV2

 1. Hej Deborah
  Ork det har jeg gjort…hehehe:d Der var også en underskrift indsamling på nettet,- kan dog ikke lige finde linket nu, måske den ER slut?
  Men gider i Hubertus publikum ikke godt tage jeres affald med hjem? Der ligger meget omkring Magsindammen nu, bare lige en reminder til næste gang…
  Take care
  Bent

 2. Er helt enig i at det er for dårligt at TV2 ikke sender og at hestesporten så dermed bli’r overset. Fodbold og håndbold kan de jo godt sende, men ikke en enkel årlig begivenhed som ellers var herligt at se i år med det flotte vejr. Selv Pr. Benedikte kom i åben karet, så koldt var det ikke. – Lad os håbe TV2 sender igen næste år.- Venlig hilsen Bent

 3. Ella – Ja det tror jeg, der er rigtig mange der gør og ikke kun os “sikre” hestemennesker, som selvfølgelig altid ser, hvis ikke vi selv er derude. Det er nemlig rigtig festligt og fornøjeligt! 🙂

 4. Ej hvor dårligt.. Jeg er ellers helt glemt det var i dag der er jagt. Tilgengæld slipper jeg så for at få den umådelige trang til at ride jagt igen.. 😉

Der er lukket for kommentarer.