Jägersro Handicap – “Vinder William”!

img_6496opt.jpg
Wililam Tell mrk. brun hingst v/Starry Night – Meditation, ejet af Bechman Racing og trænet af Hanne Bechman, og redet til sejr af Nicholas Cordrey

Nu har smukke William været “den evige to’er” så længe, at nu er det jo oplagt, at kalde ham Vinder William! For det var, hvad han var igår!! Men han kan lide det knebent. Vi var ved at få et “føl” af spænding for ikke nok med, at der var hård kamp om det, så nedsatte voldgiften sig selv, så der var længe tvivl, om han fik lov at beholde sin 1. plads. Det gjorde han og det havde intet med ham el. opløbet iøvrigt at gøre. Så det var bare STOR jubel. Sejren var ikke bare god for, at William endelig skulle vinde, den var det også i forhold til det her Trænerchampionat, som med denne sejr, formentlig er sikret til Hanne nu, eftersom hun i forvejen havde et pænt forspring. Så det var godt på flere leder. Jeg gad vide, om han har vidst, at NU gjaldt det – man skulle næsten tro det 😉 Jeg var selv nede og putte ham for natten og han var helt sit frække selv!

img_6500opt.jpg
William Tell i Vindercirklen, omgivet af glade mennesker. Damen i den lyseblå jakke er træner Hanne Bechman

img_6501opt.jpg
Nicholas Cordrey på William Tell i Vindercirklen

img_6506opt.jpg
2. i mål var Interlotte med Kim Andersen i sadlen, som ses her, nr. 3 var Sir Robin med Martin Rodriguez

0