Også solrig trods alt

img_6327opt.jpg

Trods triste indslag, er der også lyspunkter! Det er godt, der er de her små ting, der minder os om, det midt i efterårets kulde og verdens underligheder og sværheder! På altanen skinner solen uafladeligt både idag og har gjort siden de blev plantet for snart Guderne skal vide, hvor længe siden. Mine tagetes er ikke sådan at tage livet af! Hvis ikke du ved, hvad du skal plante næste år og vil have noget, der holder helt vildt længe, og lyser smukt op også nu, er de et rigtig godt bud. Idag trænger jeg for solen, og de er der, men også den rigtige sol beærer mig og andre med sin tilstedeværelse på en blå himmel. I samspil med de smukkeste efterårsfarver, som er lige på sidsten nu, er det en ualmindelig smuk dag, men kold dag. Billedet nedenfor er taget for lidt over en uge siden og nu er bladene væk.

img_6324opt.jpg

Her skal jeg nok holde varmen. Dels er der blus på varmen og dels skal jeg have ordnet en del ting. Det bliver til for lidt til daglig, når jeg skal i stalden også. Når jeg så endelig ikke er, og når jeg kommer hjem, så er jeg dælme brugt op. Jeg må hellere komme igang, så jeg også kan tillade mig at slappe af.