Overraskelser

img_6554opt.jpg

Selvom man godt ved, hvad man har fotograferet, så sker det alligevel ofte, at de billeder, man forventede sig noget af, er blevet noget møg, og andre gange har man ikke de store forventninger, og så er der bare pletskud. Og nogengange falder billederne helt anderledes ud end ventet. Et sådan var ovenstående, og i den gode retning. Jeg er faktisk ikke så lidt tilfreds med det. Det er aftenens solnedstigning, som det ses.

Jeg er træt nu! Har siddet her hele aftenen og bokset med billeder og indlæg. Jeg kan godt lide det, men som nævnt før, tager det evigheder. Jeg har slet ikke drevet den af idag, jeg har ryddet op og gjort rent og i det hele taget prøvet på at få nedbragt antallet af poster på “to-do-listen”. Noget mindre er der, men den lever endnu. Kan I nu sove godt!

0