Sorgfuld søndag

img_6371opt.jpg

Det var en lang dag igår, og jeg var træt, da jeg kom hjem. Og så skulle jeg endda have været til et arrangement om aftenen, som blev aflyst.

Midt på aftenen fik jeg en sms, fra en veninde, som jeg havde håbet, jeg ikke fik. Risikoen var der, det vidste vi godt, men det er ikke lige noget man ønsker sig. Et familiemedlem, forsøgte igår selvmord og er som følge deraf indlagt. Det har været og er en fuldstændig fastlåst situation, og ikke kun i forhold til systemet, som også her har spillet fuldstændig fallit, til trods for alle speciallæger og ting, er i sving. Der tales meget om kriminelle psykisk syge, og ingen tvivl heller der, skal der gøres noget. Men i forhold til folk generelt, der lider psykisk, er systemet langt fra godt nok! Det har jeg desværre fået at følge på tæt hold i den her sag, og såmænd også i andre sammenhænge. Jeg ved ikke, om dette den seneste udvikling i tingene, kommer til at gøre en forskel for deres håndtering af tingene. Ellers ved jeg da snart ikke, hvad der skal til……..

2 thoughts on “Sorgfuld søndag

Der er lukket for kommentarer.