Weightwatchers møde 1

img_6609opt.jpg

Så oprandt dagen, hvor jeg og en veninde kastede os ud i det. Vores første møde hos Weightwatchers! Det var helt igennem en god oplevelse, og en sød instruktør. Min veninde sagde ganske klogt “Vi ved jo godt, alt det hun siger, hvorfor hjælper det så ikke” – og det gør det jo ikke, hvis man ikke holder “planen” og lader være at over/trøstespise og alt det man ved, man ikke skal. Nok så mange gode råd og planer hjælper jo ikke, hvis man ikke holder dem. Det er det, møderne skal give – motivationen til at hænge i. Det gør altså en kæmpe forskel for mig. Jeg har jo prøvet selv, og det bliver bare ikke til noget. Og nu er det altså så kritisk, at det ikke nytter at lukke øjnene for det længere! Altså fuld fart frem, og ved at skrive her, er jeg med til at holde mig selv fast.

Vi talte om grønsager idag. Hvilke vi spiser, og hvilke som er lidt mere usædvanlige. Om hvad det gode ved dem er, og forskellige tilberedningsmuligheder. Vi talte meget om de grove rodfrugter og knolde, som er gode og putte i ovnen. Det viste sig, at de fleste af os var gode til at få spist grønsager, og det er for mig som gammel vegetar, slet ikke noget problem. Jeg elsker faktisk grønsager. Det uoverskuelige kommer i at orke at få lavet noget ordenligt og varieret, men det kan selvfølgelig lade sig gøre, og det skal nok komme til at køre!! Watch this space! 🙂

2 thoughts on “Weightwatchers møde 1

  1. Irene – 😮 Nej det er ikke let, men det skal gøres, der er ingen vej udenom. Tak for de gode ønsker, det hjælper skam :)>-, så følg endelig og giv mig et spark bagi – dem kan jeg ikke få for mange af, til støtte og opmuntring :d

  2. Det er ikke noget let projekt du er gået igang med der :-)… alt mullig held og lykke… glæder mig til at følge med i din success 🙂

Der er lukket for kommentarer.