Det lysner i øst

img_6566opt.jpg

Nu kan jeg se mit skrivebord! Hold da op, det var dejligt. Nej det kunne jeg også før, men jeg havde nogen gigantiske bunker af papir liggende, der skulle sorteres og sættes på plads. Jeg har stadig ting på listen, men den er blevet væsentlig reduceret – dejligt. Nu skal jeg lige finde ud af, om jeg skal tage en dag igen imorgen hvor jeg arbejder igennem. Det tror jeg næsten og så må jeg slappe af torsdag. Fredag skal jeg i stalden, for vi har løb lørdag, og om aftenen skal jeg også ud. Lørdag bliver jo helt vildt lang, for der er stalden først, med Guderne skal vide, hvor mange startende, og en lang løbsdag. Blandt andet skal Finish løbe årets sidste løb også. Nu vil jeg gå ind og hvile mig, for jeg har lavet meget idag, omend jeg faldt i søvn i stolen idag. Håber I har haft en god dag derude!!

0