Fodterapeut – en ny title?

img_6480opt.jpg

img_6479opt.jpg

img_6478opt.jpg

Det er min nye title tror jeg. Jeg står ihvertfald for hoveparten af “fodnus” hos de firbenede, når jeg er der. Det falder ikke altid i lige god jord. Finish har lært lektien, at jeg kun vil ham det godt, og står nu bomstille, når jeg ordner ham. Lights er ved at at lære det, og det gik faktisk rigtig godt igår, omend han bare er megastor og lidt bøvlet og tumle rundt med. Men det er jo ikke hans skyld, at han er så stor. Heldigvis er han lige så fredelig som han er stor, hvilket jeg vist også har nævnt før.
Desværre var jeg i samme situation med Finish som forleden. Han kom ud i sidste lot, og var nede og gå arbejde. Han og de andre, gik rigtig fint! Men det betød igen, at den har hårtørre Hanne taler om, snart bliver en realitet 😉 (tror jeg nok ikke lige, han ville synes om)! Så han var våd da jeg gik, så han fik “kun” ordnet fusserne. Et massørbesøg inden banen var der også, og som sædvanlig var det godt teamwork! Indimellem alt det andet, er der jo så heste der kommer på fold og andre igen i walkeren. Herover er det Silja, som jeg havde fornøjelsen at smide ud. Alt i alt igen en dejlig dag i stalden. Vi får se, om jeg skal derned imorgen. Det komme an på, hvor meget jeg når her, for nu skal der ligesom bund i det.

0