Fremskridt hos de små grå

img_6559opt.jpg

img_6560opt.jpg

Ja, der sker lidt med dem! Nu er den ene under rytter, og han tager alt med ophøjet ro! Han har den fedeste personlighed! Fræk er han også, og kan han få alt det bragt sammen, når han skal til at løbe…. det er jo det, det handler om. Om de har hoved til at løbe. At ham her har hoved, er vi ikke i tvivl om. Nu må vi så se, om han bruger det godt til sin tid. At man så er en flot fyr samtidig, det gør jo ikke noget! På ryggen af ham er det selvfølgelig Cathrine!

Iøvrigt ønsker vi os brændende nogen navne på de her babyer. Det er kun en ud af allesammen der har et navn. Det er lidt forvirrende med “ham den grå” og “hende den lille røde”, og ellers nævnt ved enten faren el. moderens navn – men det forudsætter jo lige at man har styr på det også – så:

Give us some names please

0

1 thought on “Fremskridt hos de små grå

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ej kun til julepynt

Der er lukket for kommentarer.