“Nudler” med oksekød, peberfrugt og hvidkål 6 points

img_6612opt.jpg

1 tsk. Olie
65 g Gul peber
89 g Grøn peber
200 g Hvidkål
90 g hakket oksekød max 3-6%
100 g løg
Ingefær
Karry
Hakket hvidløg
1 spsk. soya
Spaghetti
½ grønsagsbouillon

Først koges den mængde spaghetti, man ønsker at bruge.

Krydderier svites i olien, og grønsagerne i tynde skiver tilsættes og svites lidt, og derefter tilsættes kødet. Alt svites til man synes det er tilpas. Der tilsættes grønsagsbouillon og en sjat vand og koges lidt, hvorefter soyaen tilsættes samtidig med det kogte nudler. Vendt godt rundt og server.

Iøvrigt har jeg lige fundet et genialt site fyldt med WeightWatcers opskrifter. De er godt nok på engelsk, men jeg vil skrive og spørge hende om jeg må oversætte og bringe her, når jeg prøver nogen derfra evt.