Sofia Nordgren Handicap – River Hill

img_6538opt.jpg

img_6540opt.jpg

Ovenfor River Hill en mrk.br v v/Motley – Riviere de Indes, trænet og ejet af Anika Sjökvist og redet til sejr af Martin Rodriguez

Nummer 2 i mål var Amazing Vibe, med Jacob Johansen i sadlen, foran Talisker. Amazing Vibe ses nedenfor.

img_6541opt.jpg

img_6543opt.jpg

1982 fik Jägersro for første gang en kvindelig champion. Det var Sofia Nordgren og hun var muligvis verdens første kvindelige champion blandt jockeys. Sofia var ikke bare champion på Jagersro med 37 vindere, hun blev også Sverigeschampion efter en stenhård kamp med Gunnar Nordling med 61 sejre.

Idag arbejder Sofia med Pilates og Yoga – om hun rider mere, melder historien ikke noget om. Hun begyndte på det, fordi hun kunne mærke, det var godt for hendes tidligere skader – tro mig, dem får jockeyer og andre galopryttere en del af.

2 thoughts on “Sofia Nordgren Handicap – River Hill

 1. Hej Sofia

  Nej hvor fint, at du kom forbi. Jeg har nogen specielle problemer, så yoga kan jeg ikke dyrke, men pilates ville nok være godt. Det lyder da dejligt, at du ikke har droppet hestene. Men galopsporten, har du så forladt – det kunne jeg aldrig 🙂 Men dejligt, at du har heste i dit liv, og smadder hyggeligt at du kiggede forbi.

  Mange venlige hilsener

  Deborah

 2. Hej
  Vad fint ni har skrivit om mig. Yoga och Pilates är super bra för alla athleter.
  🙂
  Jag rider fortfarande fast hoppning har tävlat åt ett försäljnings stall i tyskland och vunnit klasser upp till 150 springklasser. Rider nu som hobby på försäljningshästar.
  Säljer kvalitets spring hästar.
  Bästa Hälsningar
  Sofia Nordgren

Der er lukket for kommentarer.