Næsten i bund

img_6592opt.jpg

Nu begynder jeg, at kunne se enden på det her skrivbords-Marathon! Men jeg kommer til at bruge hele dagen idag også tror jeg. Men lad os nu se, hvordan det flasker sig. Vejret har ikke indbudt til andet end indehygge/aktiviteter, men ellers er det jo ikke fordi jeg som sådan lader mig skræmme, medmindre, det er meget slemt. Det blæser og driver med nogen store, og meget tunge skyer herude. Tidligere imorges bragte de vand, men de tager vist en pause nu. Solen var her, men det var et såkaldt lynvisit, og der er ingen store tegn på, dern returnere, men man ved jo aldrig.

Der er meget, jeg gerne vil, også her på bloggen, hvor jeg kunne tænke mig nogen forandringer, og det kommer altsammen. Nu slutter galopsæssonen, så får jeg jo en hel lørdag forærende sådan lige pludselig!! 😀

0