Stor sorg og frygtelig besked – Tbird

img_6485opt.jpg
Tbird så sent som i lørdags, hvor han fik en flot 2. plads. I sadlen Luis Villaroel, som har været hans trofaste makker i langt de fleste løb. Ved deres side Maria

Vi ved det kan ske, og det sker! Man har en tendens til at synes, det altid går ud over de bedste – og sådan er det faktisk ofte. Før dette var det Miss Mariko, som måtte aflives på banen. Idag var det smukke og energiske Tbird, der måtte lade livet. Han slap løs og smadrede sit ene bagben i så svær grad at han måtte aflives. Det gør mig virkelig ondt, for han var en stor glæde for sine ejere, hvoraf min veninde var en af dem. Hun er følgeligt meget ked af det, og man kan ikke være andet, når sådan noget sker. Øv osse!!!

Der er mulighed for at stemme på Tbird som året handicapper, når du alligevel er inde og stemme, ligesom Miss Mariko også er på stemmesedlen!

4 thoughts on “Stor sorg og frygtelig besked – Tbird

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Ladybird og Zwicky Maidenserie A 1300 m

  2. Fr. Møller – Nej overhovedet ikke! Det ene uheld skete på banen uden særlig påviselig årsag, og det andet var slet ikke på banen, og uden rytter. Hvis man ved lidt om heste, ved man også hvor relativt skrøbelige de faktisk er. Men heldigvis er det meget, meget sjældent at der er så drastiske uheld og så to lige efter hinanden.

    Der er meget strenge regler for brug af pisk, og iøvrigt måden man rider på i DK, så nej der er meget langt fra at være gå Grand National i det. Det er iøvrigt et hurdelløb, som slet ikke rides i DK!

  3. Hvor trist. Men sig mig – er der ved at gå “Grand National Steeplechase” i galopsporten herhjemme, siden krikkerne kradser af på den måde. For så siger jeg sgu tak for kaffe.

  4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Haglskyer og humør

Der er lukket for kommentarer.