For lidt og for meget

img_6581opt.jpg

Tjah jeg har ikke lavet noget, som sådan. Men jeg har hængt for meget her, kan jeg mærke nu! Det er som Therese siger en tidsrøver det Facebook! Det skal vel bare ind i en naturlig gænge også, men jeg har da fået en masse venner allerede. Men jeg har hygget mig, og det var formålet med dagen idag.

Far dukkede op med bilen og han skulle så et stop forbi Fakta på vej hjem (istedet for at gøre det inden han kom her), og så kunne jeg smide ham af! Og så kunne jeg få ordnet mine ærinder. Jeg ville faktisk have været på jagt efter et par sko også idag, men det blev ikke til noget. Da jeg havde shoppet igennem i Super Brugsen (ligger i køreafstand fra mig), så var jeg brugt op. Jeg handlede også for et anseeligt beløb, men jeg skulle jo have en masse grønt til sunde opskrifter. Menuen er planlagt for weekenden. Og aftens menu, kommer lige straks også. Iøvrigt kørte jeg faktisk mest derned for at se, hvad de havde af Weightwatchersting. Det viste sig – ingenting!!! De solgte for lidt. Det er sgu en ringe trøst for mig, hvor den nærmeste Kvickly så ligger i Søborg!!! Ikke at jeg ikke kan klare mig uden, men enten fører de det, el. også gør de ikke efter min mening. Service er snart en by i Sibirien!

Jeg må hellere få møflet mig i ordenlig tid i seng, for jeg skal jo i stalden imorgen og ud om aftenen. Men mere om det senere… Kan I nu foreløbig have en god aften. Og så tror jeg iøvrigt, jeg kender en, der vil synes om det her foto, og som jeg håber fik jobbet, hun så inderligt gerne vil have! Fingers crossed!!!