Mere Weightwatchersinfo

salat.jpg

Jeg skrev jo til Anna, der har den her fantastiske side med WW-opskrifter, og spurgte, om jeg måtte have lov at bruge hendes opskrifter i oversat form, når jeg havde prøvet en, og det fik jeg lov til. Dejligt! Prøver du en, og synes vi skal oversætte den til glæde for andre, så smid en hilsen, så gør vi da det.

Derudover har jeg oprettet en gruppe for DANSKE Weightwatcher interesserede på Facebook. Så kom og vær med der også. Du skal bare være medlem af Facebook og netværket “Danmark”, så kan du være med. Gruppen er lukket, så hvad vi taler om, bliver os imellem.

Iøvrigt kan jeg kun anbefale at man prøver Facebook, jeg meldte mig først ind igår, men er meget begejstret. Fandt en gammel veninde i Norge ligesom flere familiemedlemmer. Give it a go!

Iøvrigt har jeg så også lagt en ny kategori under links her, der simpelthen hedder Weightwatchers, så kig der, der ligger masser af info. Den skifter tilfældigt, så det er ikke de samme der vises hele tiden.

3 thoughts on “Mere Weightwatchersinfo

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » For lidt og for meget

  2. Dejligt at hoere at du har fundet noget der virker for dig. Det er saa rart naar man finder det der passer til ens sind og krop ikk? Jeg er selv helt hooked paa det der Menneskefoede stadig, men har en pause her i London, det er for dyrt at vaere saa sund herovre. Saa bare vaegten ikke stiger gaar det nok.

    Facebook omg en tidsroever. Er der selv, og bruger meget tid paa at snakke med gamle venner og veninder. Jeg kan godt li det! Men alle de der gadgets maa de gerne lade vaere med at invitere mig til at bruge 😉

    Held og lykke med ww!

Der er lukket for kommentarer.