Varm linsemix med kartofler og revet gulerod 7,5 point

img_6622opt.jpg

Det her var min aftensmad til aften. Efter nøje planlægning selvfølgelig. Jeg kunne tillade mig, at bruge en almindelig pølse, for jeg havde næsten igen points fået idag, og har stadig ikke fået ret mange – der spares til imorgen, hvor jeg skal ud. Og dermed så mine points noget anderledes ud, men nu har jeg omregnet den med den fedtfattige, som man normalt vil være nødt til at bruge.

Men med en fedtfattig pølse (max 3%), kommer det til at blive som ovenfor.

2 stk. winerpølse 3% i tynde skiver el. små stykker
1 tsk. olie
Kartofler – mængde efter eget valg
1½ dl grønne puy linser
Revet gulerod efter lyst – jeg brugte en almindelig
1/3 squash
1 stort rødløg
1 tsk. timian
salt og peber
1 fed hvidløg (kan udelades)

Linserne koges møre og kartoflerne ligeledes. Imens svitses timian, hvidløg og grønsager i olien til det har fået nok. Når det har nok stilles det til side, til linserne er klar. De blandes med de andre ting på panden og retten serveres med kartofler og revet gulerod – Bon appetit.

Tip: Er du ikke ellers til linser, så prøv puy lisnerne, som er sprøde og faste og smager rigtig dejligt!

2 thoughts on “Varm linsemix med kartofler og revet gulerod 7,5 point

Der er lukket for kommentarer.