Vindende damer

img_6357opt.jpg

img_6358opt.jpg
Ovenfor Træner Hanne Bechmann med Lois Lane, en brun hoppe v/Academy Award – Lois

De to af dem er her ovenfor – de er henholdvis den meste vindende hest på Klampenborg, og om alt går vel så er Hanne også den mest vindende træner, når løbsdagen slutter imorgen. Med til successen hører selvfølgelig også jockey Cathrine Weilby som har en stor, stor del af æren for de fine resultater med “Louise”, som vi kalder hende til dagligt – de to ses nedenfor. Løbsdage er dejlige og festlige, men hverdagen med helt almindelige situationer, er næsten det hyggeligste og også dem der er flest af.

På lørdag er det sidste løbsdag, så har du ikke været en tur rundt Klampenborg Galopbane i år, så er det sidste chance….

cathrine-og-loisopt.jpgCathrine Weilby på Lois Lane efter sejren i Dansk Kriterium

0

1 thought on “Vindende damer

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Lois Lane i avlen

Der er lukket for kommentarer.