Banen og vejret – Finaledag aflyst – Tillykke Hanne!

sejrdanskkriterium.jpgEfter sejren i Dansk Kriterium med Lois Lane (som iøvrigt er den mest vindende hest samme sted) og hestens ejere, og Jockey Cathrine Weilby – Træner Hanne Bechmann (længst tv.), året Trænerchampion på Klampenborg Galopbane

Allerede imorges da jeg var på vej i stalden begyndte det at regne….. unødigt at fortælle, at det på nær en meget kort pause, regnede hele formiddagen. Det var allerede tvivlsomt, om løbsdagen kunne afvikles, og nu med mere regn var det i endnu højre grad og faktisk mest sandsynligt, at der blev aflyst. De der havde været rundt og kigge stemte absolut for det sidste, og sådan blev det – ingen løbsdag imorgen. Dermed er kampen om Trænerchampionatet afgjort – Hanne Bechmann er årets Trænerchampion!! Stort tillykke til Hanne herfra!

\:d/ =d> <:-p

1 thought on “Banen og vejret – Finaledag aflyst – Tillykke Hanne!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Den store fest

Der er lukket for kommentarer.