Utrolig flot dag

img_6657opt.jpg

Og den sluttede som det ses nøjagtigt lige så flot!!! Man plejer vel egentlig at sige “stilhed før storm”….. lige i dette tilfælde var det omvendt, “stilhed efter storm”! Uanset – en blå himmel, fantastiske skyformationer og som det ses en uovertruffen solnedgang.

Det har været en god dag også idag, men lang. Den startede sådan set kl. 3 i nat på en måde, for der vågnede jeg, og kunne ikke sove. Så lå jeg på sofaen lidt, og så faldt jeg da endelig i søvn, men jeg var godt bombet da jeg endelig stod op, og begav mig i stalden. Mere om det og den lækre middag igår, og alting imorgen, for jeg er most, mast træt!

Her til aften havde jeg inviteret min gamle hr. fader på andebryst, serveret med brun sovs og kartofler og rødkål. Sådan kan han jo godt lide det (det kan jeg nu altså også), men vi spiste faktisk kun ½ bryst hver, så det var ikke overdrevent ædegilde. Jeg har jo også en plan, der skal tænkes på! Og jeg har tænkt på det hele tiden. Jeg har dog ikke skrevet op, for det har været lidt svært, sådan som jeg har fartet rundt. Men for nu, må I have en god aften og så kommer der mere imorgen….