Babyschool! Kunsten at dreje!


Som fortalt før, så er der fuld gang i “babyerne” – kunsten at dreje, er en svær en at lære – for ham her ihvertfald. Det var ikke hans stærke side, det skal siges! Men Cahtrine skal nok få ham det lært! Det er iøvrigt vores kæmpe ham her, så godt han har en god natur!

img_6629opt.jpg
Lige her går det fint, men der skal heller ikke drejes endnu!

img_6630opt.jpg

img_6631opt.jpg

img_6632opt.jpgCathrine forklarer Juan (ses lige akkurat længst th.) hvad problemet er

img_6633opt.jpg
Her er det tydeligt, at de har “en snak” om, hvad vej de skal. For de ikke indviede kan det se ud som om Cathrine prøver at dreje ham den vej, han ikke skal. Men hun bøjer hans hals så han ikke stikker skulderen ud, og bare “moser igennem” hendes forsøg på at dreje! Ikke let, men hun er god!

img_6634opt.jpg

img_6635opt.jpg

img_6636opt.jpg

3 thoughts on “Babyschool! Kunsten at dreje!

 1. Jane – Ja det bliver spændende, at følge alle “babyerne”, det er helt sikkert. Især for mig også iår, da det er første gang, jeg har fulgt dem helt fra starten. Det glæder jeg mig til, selvom “min stjerne” nu er af ældre årgang 😉

 2. Tusind tak for de dejlige billeder. Det bliver vores bedste venner George og Annelise Jarolim utroligt glade for at se. Deres nye “delebaby”.
  Det har i rigtigt mange år været deres store ønske at få en hest i træning hos Hanne Bechmann, og ved lidt trylleri fra “Leif and Stars” far lykkedes det heldigvis. Og det oven i købet sammen med nogle af vores kæreste venner og bekendte som “medforældre”.
  Det var et sandt påskemirakel for George og Annelise at de alligevel er blevet “forældre igen”.
  Annelise og George ejede ½ af Royal Eleven, men da hun skulle i avlen købte vi deres andel, da vi ikke kunne bære at sige farvel til vores smukke hest eller vide om hun ville få et godt liv.
  Jeg ønsker alt det bedste til denne skønne hest og hans kære medejere.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.