Besøg på Taarbæk Kro fredag

Som jeg fortalte om, var jeg en tur på Taarbæk Kro fredag aften med nogen søde mennesker. Ikke nok med det, så gav de også den dejlige mad, og det var bare så sødt af dem. Mig klovn tænkte, at jeg nok ville stikke ud, hvis jeg sad og fotograferede maden. Det kunne jeg selvfølgelig have faldet op og sprunget ned på, og nej hvor kom jeg til at fortryde, at jeg ikke tog kameraet med!!! Mark my words – det sker aldrig mere!!!! Det var altsammen helt fantastisk lækkert anrettet, og jeg var grøn i hovedet af ærgelse over det manglende kamera. Nå, men sket var sket, så jeg lod det ligge og nød maden og selskabet. Og den var også bare så englene sang. Jeg havde svært ved at beslutte mig, men holdt fast i mit første valg som var:

Filet de beuf Beaumaniere
En af vores specialiteter som ikke kan beskrives
-den må simpelt hen smages…………………………

Vi besluttede at en forret nok blev for meget, og det var godt vi holdt fast på det. De andre valgte:
Tournedos Bèarnaise, Filet de sole, Mousseline Noissette = Filet af rødtunge serveret med
hasselnødder og champagne sauce, og Frisk nykogt laks serveret med sauce vin blanc enkelt men godt…… Alt så lækkert, lækkert ud, og de andre var også godt tilfreds med deres valg tror jeg.

Mit var simpelthen så lækkert og som der står, det må smages! En lækker flødesauce, med kantereller, asparges, tomater og en lille suffle (brocooli er mit gæt), og en bagt kartoffel. Uhm hvor var det lækkert!

Så var der det svære spørgesmål – dessert! Det skulle vi, men jeg skulle have noget let. Jeg var faktisk mæt, så valget faldt på:

Sorbet au Cassis
Solbærsorbet med creme de Cassis…

mens de andre kastede sig over is, pandekager og chokolademousse – det kunne jeg altså ikke. Men den her solbærsorbet alene, var bare så oplagt til kameraet 🙁 Nej hvor var det lækkkert og frisk! Jeg har så kun været der den ene gang, men jeg kan også forestille mig, hvor hyggeligt der er om dagen og sidde og kigge ud på havnen, som jeg har beskrevet tidligere her på siden. Der er også en kromenu, hvis man har lyst til noget mere “hverdagsagtigt” og “uformelt”. Underholdningen bestod af en herreklub inde ved siden af, og de sang og skålede, så det manglede vi heller ikke 😀

Selskabet var af den bedste slags også, og vi havde det bare superhyggeligt, og tiden fløj afsted. Tak til værten for en dejlig, dejlig aften og lækker, lækker mad!! Det kan jeg leve på længe – sådan en dejlig aften!

Der er kun en “klage” i forhold til det her besøg – det hedder parkering!!! Det er helt og aldeles håbløst at parkerer i Taarbæk! Så har du muligheden, så tag toget til klampenborg, og så en vogn el. bussen el. alternativt få nogen til at køre dig og smide dig af og hente dig igen el. noget. Parkeringspladser findes bare ikke, og også beboerne dernede har en kamp uden lige. Vi fandt da et sted og smide vores automobil, men det var efter hård kamp. Jeg fandt et snedigt hjørne, og det gik da, men lovligt var det ikke!!! Der var bare ingen pladser, og i ly af mørket gik det lige! Men som jeg siger, en dejlig dejlig aften!

0

2 thoughts on “Besøg på Taarbæk Kro fredag

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Øvelser og ud og spise

Der er lukket for kommentarer.