Ikke nu!!

Jeg begyndte tidligere idag at få en frygtelig kriller i halsen og håbede og troede, at det var min allergi der drillede. Men som dagen skred frem, så kunne jeg godt fornemme, at det var det ikke. Med andre ord, min hals er helt tosset og jeg hoster og kan intet sige! Det har jeg dælme ikke tid til nu! Jeg skal til stor fest på lørdag, men jeg kan da håbe, jeg når at blive frisk – det skal jeg dælme!!! Suk! Nå, det kan være det er væk imorgen – fingers crossed!!!

0

3 thoughts on “Ikke nu!!

  1. Maggie – 😮 Desværre ingen falsk alarm. Jeg må overgive mig til dynerne og håbe og bede til, at jeg bliver frisk til lørdag – fingers crossed please 🙁

    Holme – Tusind tak – vi kan håbe alle jeres gode ønsker hjælper 😉

    0
  2. Ã…h nej, hvor uheldigt – forhåbentlig er det falsk alarm, og du er frisk til på lørdag (der er jo laaang tid til 😉 ) – God bedring

    0

Der er lukket for kommentarer.