Pasta a la cabonara og a la mig 13 points

img_6660opt.jpg

Spaghetti til en person
1 tsk. olie
3 spsk. Creme Fraiche 6%
1 spsk. minimælk
75 g skinke i tern
2 æg
1 rødløg
1 bid sguash
3 champignoner
1 fed hvidløg
2 spsk. parmesan

Svits løg, squash og hvidløg i olien, tilsæt skinken og champinon, og steg lidt mere. Rør æg med cremefraiche og løg og hæld det over blandingen og rør til cremet. Tilsæt den kogte pasta og server og drys med parmesanost.

7 thoughts on “Pasta a la cabonara og a la mig 13 points

  1. Kagekonen – Ja det er jeg klar over, men der står røget skinke?? Og så er det jeg spørger, hvad det nøjagigt dækker?? For mente de mørbrad, havde de vel skrevet det el.?

  2. Kagekonen – Ja det er godt, men jeg blev i tvivl om skinken/baconen. I opskrifterne står der røget skinke! Jeg kunne kun finde skinke i tern (som jeg så købte), eller små bacontern (med et skyhøjt fedtindhold), så kan nogen hjælpe mig med, hvad røget skinke går ud på. For det gav ikke den helt rigtige smag med kogt skinke. Jeg har aldrig været stor spiser af skinke, og selvom jeg halverede portionen var det ALT for meget til mig. Så jeg kan skære ned på points også der. Så måske hellere en smule af det der baconlignende, med den rigtige smag?? :@)

    Magge – Tak skal du have, det smagte bestemt også godt. Opskriften er til fri afbenyttelse 😉

  3. Pasta carbonara smager bare så godt… Efter jeg var en tur forbi WW forrige år (og tabte 13 kg) så er vi gået over til fuldkornspasta. Det kræver lidt tilvending, men det er både “billigere” og sundere. Hvis du tilmed fylder godt med grønt i retten så bliver den helt tilladt, hvis bare du skruer lidt ned for dagens frokost point 😉

Der er lukket for kommentarer.