Som altid inspirerende – til Jakob fra mig

Jakob har altid inspireret mig musikals, og således også, da han linkede til Magnum, som han sikkert også har spillet for mig på et tidspunkt. Jeg kan bare ikke huske det. Er faktisk ret vild med det. Han kan ikke få det til at virke med at sætte klippet ind. Det forstår jeg ikke, men her er “Storytellers Night” med Magnum! Med kærlig hilsen fra mig til Jakob især! Det er rigtig fed musik!!!

Keep your night light burning
I’ll come through the wind and rain
Keep your night light burning
I’ll be with you once again

P.S.: Jeg vil lige i parantes bemærket sige, at musikvideoen skulle have været er, og var en overgang, men der er åbenbart problemer med det!?? Nogen der ved hvad og hvorfor???

4 thoughts on “Som altid inspirerende – til Jakob fra mig

  1. Jakob – Øh, hvad skete der lige…. kunne du ikke se dit indlæg og så skrev du tre 😉 Du var røget i maskinhuset, men jeg fangede dig! Dejligt med noget rigtig dejlig rockmusik!

    Knus D

  2. Hej du,

    Jeg tog mig selv i at synge How Far Jerusalem og så måtte jeg jo lige på nettet… Men jeg kan ikke embedde YouTube… WordPress er sku ikke fejlfri! RSS feedet duer heller ikke…

    Knus!
    Jakob

Der er lukket for kommentarer.