Superkræfter

241120_irwinaustzooteam.jpgSteve Irwin med sit hold igang med en krokodille

Her til morgen så jeg som sagt fjernsyn. Det var ikke gjort med indiske festivaller m.m, næh jeg gjorde det også superpowers! Først ham her som jeg har nævnt flere gange før, som jo har superkræfter! Dem fik han god brug af også idag. Senere var det en anderledes alvorlig sag, med skønne Steve Irwin, der skulle fange og mærke saltvandskrokodiller (Crocodylus porosus) i Australien. De ledte efter en super krok, som husserede et bestemt sted. Og jow, det fandt bæstet, som var 5,2 meter lang – fy for den siger jeg bare. På en krokodille brækkede han fingeren og på “Supercroc” fik han smadret et ribben! Det var et forskningsprojekt, hvor de satte sendere på krokodillerne for at finde ud af deres tilholdssteder og om de ville vende tilbage til hvor de kom fra, hvis de blev flyttet. De vender som hovedregel tilbage fandt de ud af, og de fandt også ud af, modsat af hvad man har troet, at der godt kan være flere store hanner i et flodsystem.

steveandlizard.jpgSteve med et mindre krybdyr