Jubiii nu er jeg trådløs – ikke løs på tråden

img_6664opt.jpg

Jeg fik idag rigtig fin hjælp fra min supportmand hos Yousee, som TDC kabel hedder nu, så jeg er nu trådløs og bliver fri for ca. 30 meter ledning fordelt over to rum! Skøøønt! Der er mange positive ting p.t. og lige om straks, bliver der det der køleskab og vaskemaskine som der har været talt om længe – man kan da kun være glad så ikke – og Jul er det også lige om lidt. Nu skal jeg bare være rask, så har jeg hyggeligt samvær med mennesker, der deler samme passion som jeg tilgode også – jeg er da egentlig heldig! For slet ikke at tale om mine solnedgange – denne er fra idag 🙂

3 thoughts on “Jubiii nu er jeg trådløs – ikke løs på tråden

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En kort fornøjelse, at være løs på tråden

  2. Der er ikke noget så dejligt at være trådløs. Håber bare at du og din supporter, har fået lavet en god lås på dit netværk, så ikke alle kan komme ind og bruge din forbindelse.

Der er lukket for kommentarer.