Nedlagt – så lyt dog for hulen!

a461.gifDet var desværre ikke falsk alarm, hvilket jeg jo godt vidste! Nå men heldigvis er det indtil nu “kun” halsen der er helt og aldeles tosset. Til gengæld hoster og sprutter jeg, og kan intet sige overhovedet, og feber har jeg sandelig også. Så jeg måtte skrive til stalden, at jeg modstræbende må overgive mig til dynerne. Jeg ville jo meget hellere i stalden, men helbredet kommer først, det har jeg lært. Egentlig burde det ikke overraske mig, for den der “stressfølelse” jeg får, når der sker for meget, den kender jeg, og så ved jeg også, at jeg risikerer at blive syg, hvis der sker for meget. Der har været sket meget her på det sidste. “Citronen kan og skal altså ikke presses” her, sådan er det, og jeg ved det jo godt. Så fortæller kroppen mig “kan du så lige geare ned”, og hvis jeg ikke gør, presto “dann haben wir andere metoden”!!! Så her ligger jeg!

3 thoughts on “Nedlagt – så lyt dog for hulen!

  1. Gitte – Tak for gode ønsker, dem får jeg vist også brug for. Tjah det hjælper jo ihvertfald ikke at være bange for dem. Jeg har jo også omgåedes dem siden jeg nærmest kunne gå, så jeg har aldrig “lært” at være bange! 😉

  2. Hej Deborah

    Så lige hos Anita, at du skrev, at du er syg, så RIGTIG god bedring 🙂

    Sender dig en lille tanke, når jeg hver morgen, på vej til arbejde, køre forbi Galopbanen. Har aldrig “forstået” den hestegalskab ;). Det er nok fordi jeg er s…. bange for dem 🙁

Der er lukket for kommentarer.