En dyne af skyer

img_6679opt.jpg

Er der på det her solnedgangsfoto fra idag. Samme dyne skal jeg ind og have over hovedet. Jeg er dælme sløj og hvis jeg snottede igår, er det intet imod, hvad jeg gør idag. Skal vi ikke håbe, det kulminerer idag?

Humøret er fint alligevel og motivationen er også i top og der bliver den. Jeg læste et indlæg af Puk Elgaard idag om vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger. Det er slut med de dårlige undskyldninger. Det er jo slet ikke svært, smager godt og NU taber jeg mig. Jeg er meget bevidst om, at jeg formentlig skal passe på resten af min tid og være på WW lige så længe, men er det sådan det skal være, for at jeg kan blive fin igen og sund ikke mindst – so be it!!!! Hvis ikke det var for valget ville jeg se Ha det godt, men det er selvfølgelig veget – jeg finder nok på noget!