En kort fornøjelse, at være løs på tråden

mus.gif Det blev en kort fornøjelse det trådløse! Her til morgen, da jeg skulle på, så virkede skidtet siger og skriver i 5 minutter, så var det bal forbi! 🙁 Forfra og om igen, for ny tid på torsdag, og så må jeg jo for at være “på” have 30 meter ledning liggende tværs gennem lokalerne igen…. suk! Hvorfor skal det være så bøvlet! Nå, men det er da så 3. gang, som forhåbentlig er lykkens gang!

3 thoughts on “En kort fornøjelse, at være løs på tråden

 1. Holme og Hunløven – Jeg ved sgu ikke, hvad der er galt. Men irriterende er det. I først om gang havde de givet mig den forkerte driver. Så er det jo ikke så underligt, men hvorfor det pludselig virker og så ikke gør…? Holme – det med at hive stikket ud, blev forsøgt, og hjalp lige nøjagtigt intet!!! 😮

 2. Prøv at flå stillet til routeren ud og sæt det til igen efter 5-10 sekunder. Det virker for mig, når forbindelsen forsvinder ca. en gang om ugen.
  Ellers må du have fat i en ny router.

  Forresten, så påstår min Vista fra tid til anden, at forbindelsen forsvinder hvorefter den hurtigt siger der er kommet forbindelse igen. I de 3-4 sekunder hvor jeg angiveligt skulle være off line virker det dog alligevel fint.

 3. 😕 lyder godt nok mystisk. Jeg har aldrig haft problemer med mine trådløse netværk. Hverken det jeg satte op i mit hus, eller det jeg har sat op her hos mine forældre.
  Regner for den sags skyld heller ikke med, at få det i mit nye hjem.
  Krydser fingre for at det kommer til at virke som det skal.:)

Der er lukket for kommentarer.