Frit udsyn

Nogen vil måske sige, jeg er begrænset af min forkølelse og feber, og dermed i motiver og noget at skrive om. Heldigvis føler jeg mig slet ikke begrænset, for prøv lige og se, hvad jeg har fanget idag! Helbredet driller og jeg har det ikke en dyt bedre, og jeg er efterhånden meget nervøs for, om jeg når at blive frisk til lørdag. Men jeg ved jo også, at det kan vende hurtigt. Nu vil jeg ihvertfald gå ud og finde lidt sund mad.

img_6683opt.jpg

img_6684opt.jpg

img_6685opt.jpg

img_6689opt.jpg

img_6690opt.jpg

0

10 thoughts on “Frit udsyn

 1. Claus – Tusind tak, hvor er du sød!! Jeg skal nok blive ved at dele, det lover jeg!! Ja, tænk engang, det er da meget sjovt! Dejligt at høre fra dig som altid! 🙂

  0
 2. Igen dejlige solnedgange. Det er altså kanon – bliv ved med at dele dine solnedgange med os – vi elsker dem. Og så er du kommet i bladene – tillykke med det.

  0
 3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » At savne og lidt gråt i gråt

 4. Tina – WOW 😮 Det anede jeg ikke!!!! Du må meget, meget gerne sende mig bladet!!! Smid mig lige en mail så skal jeg sende dig porto og adresse. Tak for du sagde det! :d

  0
 5. Dejlig udsigt 🙂
  Deborah, vidste du at din blog var nævnt i ugebladet “Hendes Verden”, den 1. oktober? :):) Jeg så det lige da jeg sad og bladrede mine blade igennem.

  Sig til hvis du ikke har, og jeg skal scanne det til dig, eller sende dig bladet 🙂

  0
 6. Sikke nogle flotte billeder! Jeg er altid meget fascineret af træernes foskellige former – som træder så tydeligt frem når bladene er røget af. Det fanger du så fint!

  0

Der er lukket for kommentarer.