Frit udsyn

Nogen vil måske sige, jeg er begrænset af min forkølelse og feber, og dermed i motiver og noget at skrive om. Heldigvis føler jeg mig slet ikke begrænset, for prøv lige og se, hvad jeg har fanget idag! Helbredet driller og jeg har det ikke en dyt bedre, og jeg er efterhånden meget nervøs for, om jeg når at blive frisk til lørdag. Men jeg ved jo også, at det kan vende hurtigt. Nu vil jeg ihvertfald gå ud og finde lidt sund mad.

img_6683opt.jpg

img_6684opt.jpg

img_6685opt.jpg

img_6689opt.jpg

img_6690opt.jpg

0

10 thoughts on “Frit udsyn

 1. Igen dejlige solnedgange. Det er altså kanon – bliv ved med at dele dine solnedgange med os – vi elsker dem. Og så er du kommet i bladene – tillykke med det.

  0
 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » At savne og lidt gråt i gråt

 3. Dejlig udsigt 🙂
  Deborah, vidste du at din blog var nævnt i ugebladet “Hendes Verden”, den 1. oktober? :):) Jeg så det lige da jeg sad og bladrede mine blade igennem.

  Sig til hvis du ikke har, og jeg skal scanne det til dig, eller sende dig bladet 🙂

  0
 4. Sikke nogle flotte billeder! Jeg er altid meget fascineret af træernes foskellige former – som træder så tydeligt frem når bladene er røget af. Det fanger du så fint!

  0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.