Hun kunne selv – den lille tekniker *S*

Tidligere tiders hjælpere og de der har oplært mig i computerens sværet kunster, ville være stolt af mig her til morgen! Gæt hvem der HELT SELV fik sit trådløse til at virke??? Moi!!!! Det slog mig, at den sagde noget med “ikke tilsluttet med Firewall” – så jeg tænkte:

Aha – det er måske Firewallindstillingerne, den er gal med!

Ind og kigge på det og ganske klart står der, at hvis man skal på andre netværk, så skal sikkerhedsindikatoren ikke stå i det øverste sikkerhedsfelt men det miderste. Det prøvede jeg og så bad jeg den finde netværket, og hey presto – nu er jeg trådløs! Synes godt nok det er “imponerende” at de proffessionelle ikke tænker så langt! Men altså, hvis du skal have trådløst netværk, så:

husk at tjekke dine Firewallindstillinger.

Nu kan jeg ikke se, det går galt, men jeg venter selvfølgelig til sidst på dagen med at ringe og sige det virker og afbestille den tid, jeg har imorgen….:)

7 thoughts on “Hun kunne selv – den lille tekniker *S*

Der er lukket for kommentarer.