Valget – Man kan vel ikke få alt..

astmaavj0.jpg

Jeg havde inderligt håbet, de “røg i svinget”, men det fik jeg så ikke opfyldt! Men skidt man kan ikke få alt, og det går nok endda. I det mindste kom ovensiddende ikke ind! Jeg er stort set godt tilfreds udover, jeg gerne havde set at et andet parti heller ikke havde klaret skærerne – Men det kunne have været meget, meget værre! Således godt tilfreds, vil jeg snart gå i seng. Alt kan jeg ikke få, men den djævelske forkølelse hænger desværre godt på sin taburet!

7 thoughts on “Valget – Man kan vel ikke få alt..

  1. Ja, jeg er så en galning, selvom jeg hverken stemte på SF eller Ø… Men jeg var tæt på Y.
    Men det skal ikke komme an på det – jeg nyder stadigvæk at læse hos Jer andre 🙂

  2. tja, galninge er der nok af,og de stemmer SF, Ø og Y….. Men sikke et DEJLIGT valg..weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  3. Helt enig. Desværre var der alligevel nogle der var tossede nok til at stemme på både Ø og Y. Nu bliver det spændende at se hvad der sker.
    Sov godt.

Der er lukket for kommentarer.