Vejrmæssig flot morgen

img_6682opt.jpg

Solen står op, og ovenfor er den på vej udover de huse der desværre blokkerer den vej for nogen fine solopgange. Hvis ikke de var der, var der virkeligt belæg for nogen storslåede solopgange også. Og så lige et par ejendomme mere bagved 😀 – ikke sikkert, jeg ville være skide populær, hvis jeg bare rev ned! Nå, men hvorom alting er, så er jeg pissehamrende sløj stadigvæk. Mit hoved banker, jeg har feber, og snot i hele kraniet – STOP!!! Jeg har sgu ikke tid til det her. Jeg sms’ede med Maria (vores elev i stalden), og jeg spurgte om alt var ok. Hun svarede:

Nej Finish savner dig

img_5609_200.jpgDet var så sødt sagt. Jeg ved ikke, om han savner mig, men jeg ved, han er glad for at se mig, hvis jeg har sprunget onsdagen over, og så dukker op fredag. Så joh, han savner mig nok lidt. Jeg savner ham (og alle de andre) meget, og jeg havde jo planlagt, at jeg skulle tage mig rigtig meget af ham her de sidste dage, inden han tager på landet, men sygdom er er altså ingen der kan gøre ved.

Jeg har dagen idag til at få det så godt, så der er håb om fremgang, evt. imorgen. For senest fredag skal jeg ud og finde noget beklædning og tage på til festen. Men hvis jeg er syg, er der jo ingen grund til at løbe langt. Nå, jeg håber da bestemt stadig. Det kan da heldigvis også vende hurtigt. Nu vil jeg gå i bad – det hjælper altid lidt.

0