At savne og lidt gråt i gråt

Kender I det, at man kommer til at sludre med nogen om forskellige ting, der bringer nogen dårlige minder på banen, og at man så er gået for dybt i sig selv, da man huskede? At man skulle have ladet dem ligge? Nå, men det skete for mig igår, da jeg talte med Anita. Ikke at det stod mig klart der, først senere, hvor jeg ikke kunne “ryste det af mig” igen. Skidt pyt, det er gjort nu, men det er så møgubehageligt.

Her til morgen talte jeg med en anden veninde, der lige har mistet sin mor, og måske sårbar fra tidligere, gik det også rent ind og bragte i overraskende grad sorgen over min egen mor op. Ikke uhåndterbart, bare en tak mere end ellers.

Således en lidt dum dag, og den her forkølelses insisterende vedbliven, er ved at være for meget nu! Til gengæld har jeg været i Hendes Verden, fortælles det!!!! Jeg anede det ikke. Tak til Tina for at hun fortalte! På endnu en positiv note, har jeg tabt et kilo mere!!! Jeg synes, mine bukser var så løse, så jeg hoppede på vægten selvom det egentlig ikke var endnu.

Så selvom det er lidt gråt i gråt (selv vejret er), så er der skam også lyspunkter. Billedet skulle have været et andet af mor og jeg sammen, men jeg kan dælme ikke finde det!! Et andet projekt – billeder der skal sættes på plads og ordnes – det SKAL jeg have gjort her i vinter! Nu vil jeg spise lidt mere løgsuppe og hvile mit hoved lidt. Suppen kommer her senere!

2 thoughts on “At savne og lidt gråt i gråt

  1. Tina – omme i London – Tak for Knus!! Nej det er bestemt også det absolut værste, der nogensinde er overgået mig! Helt forfærdeligt! Det er også ubeskriveligt!

    Tak for de gode ønsker med hensyntil vægten – jeg er også stolt, glad og supermotiveret!

    Jamen det var Hendes verden fra 1. oktober, så der er jo noget tilbage!

    Knus til dig også 🙂

  2. Knus til dig. Jeg kan slet ikke holde tanken ud om at jeg en dag skal miste min mor og kan ikke forestille mig hvor ondt det maa goere.
    Flot med vaegten – og Hendes Verden… Hvilken uge var det? Jeg maa lige have en med, naar jeg faar besoeg fra DK om et par uger.

Der er lukket for kommentarer.