Julekortene og forsendelsesfrister

large-things-to-come.jpg Et af de mange smukke kort fra Fields Galleries

Har du husket at tænke på Julekort??? Jeg har lige købt lidt forsyninger hos ovennævnte! Jeg kunne altså ikke bestemme mig for et, så jeg tog chancen og købte 12 forskellige – uden at vide, hvad jeg får. Men der er så mange smukke, at det næsten er umuligt at vælge.

Ligeledes er det jo vigtigt at holde styr på, hvornår Julekortene skal afsted til forskellige steder i verden! Jeg har venner over hele kloden, så der er intet mindre end 8 destinationer at holde styr på. Om de alle får med Postmand Per vides endnu ikke, men nogen skal ihvertfald have, og den første frist er allerede 2. december! Så få styr på dine frister. Internettet er smart og godt, men intet slår et rigtig kort ind ad brevsprækken og da især til Jul – husk det nu!!! Du kan se fristerne her

Julekort indenfor landets grænser skal sendes senest den 19. december 🙂

0

1 thought on “Julekortene og forsendelsesfrister

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Der kom en pakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.