Klokken på bloggen

clocks009.gif

Jeg ved ikke om I har tænkt over det, men jeg har lige opdaget at jeg var en time forkert på den her på bloggen. Det er rettet nu, men det betyder altså at de indlæg jeg lige har smidt ud, også skal have rettet tidspunkt!!! :O Har du husket det? Ikke at det gør SÃ… meget, men nu ville jeg da lige sige det 😉

0

4 thoughts on “Klokken på bloggen

  1. Johanna – Jeg har slet ikke spekuleret på blogbot, men jow, du har ret, der må da kuk i noget også. Skidt pyt, det kan vi jo ikke lave om nu, men har du fået rettet på din egen nu? :-\

    0
  2. Jeg rettede mit blogur da sommertiden sluttede. Jeg har lavet sådan en indre liste som gentager sig ved sommertid start og sommertid slut og den inkludere også bloggen 🙂

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.