Den store fest

logo_stor.jpg

Mange har spurgt, hvad den her fest, jeg skal (skulle?) til imorgen aften er for noget! Tjah, det er vel dybest set, en fest, hvor Galopsporten fejre sig selv, deres heste og året der gik! Så kort kan det vel siges! Hestefolk er gode til at feste – lad mig slå det fast, og denne fest er i fint tøj (smoking) og med dejlig middag og alting, og så er jeg endda inviteret.

Jeg har ikke været til sådan en fest i årevis, og har følgelig glædet mig enormt meget. Ikke mindst fordi vores stald kommer til at spille en ikke uvæsent rolle i det her “cirkus” om man vil 😉 Vi har op til flere nominerede heste (klik på logoet ovenfor og se nominerede), ligesom Træner Hanne Bechmann, som tidligere oplyst, er blevet årets Championtræner. Så der er nok at fejre, udover at det altid er sjovt at komme til fest og møde en masse mennesker, man deler noget med.

Forkølelsesstatus – stort set ingen feber, stadig snottet og absolut ingen stemme! Men lad os nu lige se til senere. Jeg kan evt. komme nogen timer, og tage tidligt hjem måske! Suk! Det er så surt at skulle undvære, men frisk – det er jeg sgu ikke!!! 🙁

5 thoughts on “Den store fest

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Banens beskaffenhed m.m.

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Juleaktiviteter

 3. Kaja – Jamen som jeg også sagde til Tina omme i London, så er det helt tilbage i oktober. Men jeg skal citerer el. et el. andet, når jeg får det fra Tina Poulsen, der gjorde mig opmærksom på det. Tak for gode ønsker, desværre har de ikke hjulpet 😮

  Holme – Det lyder skisme da ikke godt. Det bedrøver mig, jeg var ellers dagligt forbi. Men vi kan da håbe, du åbner igen….. Jeg er bange for, at dine søde ofringer ikke har den ønskede effekt, eller også ville det potentielt (åh nej bare tanken) være meget værre uden! – Tror sgu ikke, jeg kommer nogen steder imorgen, men tusind tak for indsatsen. Og hvis ikke din narkomani lider under det, er du jo stadig velkommen her 🙂

 4. Når du, imorgen, er vågnet og opdager at du er blevet helt rask, ik’? Så husk lige at sende en takkeofring til Eir for at have helbredt dig ~:>
  Jeg har forresten lukket min blog, fordi jeg var blevet blognarkoman. Ã…bner nok en igen efter en kold, eller i hvert fald halvlunken tyrker 🙂

 5. Hej Deborah, jeg håber, du når at blive fit til i morgen.
  På hvilken side står du forresten omtalt i Hendes Verden, jeg kan ikke finde det.
  Hav det godt.

Der er lukket for kommentarer.