Ris med hakket oksekød, peber og salat 6,5 point

img_6698opt.jpg

80 g hakket oksekød
1 løg
1 tsk. spidskommen
1/4 icebergsalathoved
1 håndfuld ruccula
1 tsk. olie
1 gul peber
80 g kogt ris

Løg, spidskommen og gul peber, samt det hakkede oksekød svitses til løget er mørt. tilsæt de kogte ris og iceberg og varm igennem og tilsæt ruccula og varm lidt mere. Smag til med salt og peber.

2 thoughts on “Ris med hakket oksekød, peber og salat 6,5 point

  1. Maggie – Det kunne da være, du skulle få planer så! Det er slet ikke slemt, og jeg nyder faktisk at planlægge mine menuer nu og få noget ordenligt mad. Det glæder mig da, hvis mine fotos er indbydende, det er da meningen -og kunne det inspirerer dig og andre til at gå igang, jamen endnu bedre. Rigtig god weekend til dig! 🙂

  2. Ikke at jeg har planer om at tabe mig (hvilket jeg godt kunne tåle!!) – men de billeder er bare så “mouthwatering”, at det halve kunne være nok 🙂

Der er lukket for kommentarer.