Skyts og skytsengel

img_6703opt.jpg

img_6709opt.jpg

hansen-white-rum3.jpgHer er hvad jeg har omgivet mig med! Min lille søde skytsengel, der har siddet og ligget trofast enten ved mig el. oppe på ryglænet af sofaen idag. “Skytset” består i hele det aresenal af pastiller, brusetabletter og creme, der ses på billedet! Som om det ikke er slemt nok at være stoppet fuldstændig til, og stort set ingen stemme have (den smule der er er nok til at skræmme hvem som helst), så topper listen nu med 3 – ja jeg skrev 3 forkølelsessår på een gang! 🙁 Spørg lige om jeg er træt af det)! Jeg har ikke bragt det svære skyts ind før, men idag købte jeg rom til romtoddy, så sådan en vil jeg bevilge mig selv nu, og sove på! Var det ikke for festen, som jeg kommer til at droppe, medmindre der indtræffer mirakler, så var det sgu slemt nok, men jeg havde sgu sådan glædet mig…. Håber I har det godt derude, og tusind tak for jeres søde god bedring hilsener!!! Det luner!

3 thoughts on “Skyts og skytsengel

  1. Maggie og Sister Bonde (hvor er det godt du er her igen!) – Jamen det er en megaslem omgang. Jeg kan ikke mindes så slemt, og forkølelsessår har jeg ikke haft i årevis. Jeg fortsætter mit “sofatrip” sammen med min ille skytsengel og “hansen” – jeg har lige ringet og aflyst festen 🙁

  2. Ã…h nej, og så 3 forkølelsessår. Jeg ved hvor forfærdeligt det kan være (yngstedatteren lider frygteligt af forkølelsessår) – dukker altid meget ubelejliget op 🙁
    Hvor ærgeligt at du måske må aflyse festen – lad os krydse fingre for at det ikke sker 🙂

Der er lukket for kommentarer.