At glædes er forbudt nu!!!

Aldrig har jeg hørt magen til sludder og vrøvl og ævl!!! Det er SÃ… typisk dansk, at man skal gå stille med dørene og endelig ikke skal tro man er noget – ikke engang, når man er!!! Det er en historisk valgsejr, og så må man ikke engang glæde sig af frygt for, at komme til at træde nogen over tæerne – NEJ NU MÃ… I DÆLME HOLDE!

Fogh, du er forkert på den, hvis du skulle være i tvivl. Og nej jeg har ikke stemt på dig nøjagtig, men støtter dig og glædede mig skam med dig, men når du fyrer sådan noget l… af, så bliver jeg sgu sur!!

Man må godt glæde sig, når man har gjort det godt, og så er jeg sådan set fuldstændig ligeglad, hvem der kunne føle sig stødt over det! For hulen da!!! Iøvrigt skal resten af forsamlingen tages med på råd. Nu er det jo ikke sådan at alle er så hulens interesserede i, at det hele skal være “åh så bredt”!!! Argh! Og dem der kunne forledes til at tro, at jeg grundet min sygdom er mere hidsig og agressiv idag, har så ganske ret – nu gik det lige ud over Anders Fogh Rasmussen, men jeg mener det dælme!

0

2 thoughts on “At glædes er forbudt nu!!!

  1. Esther – Ja jeg blev sgu så sur! Skal man nu også skældes ud for at glæde sig over noget!!! %-( Og som du siger, havde “skoen været på den anden tå”…… :-@ havde vi aldrig hørt enden på det! 😮 han må lige tage sig sammen!! :-w

    0
  2. Ai, nu må han sgu da lige…!

    Jeg er overbevist om, at såfremt venstrefløjen havde vundet valget, så havde det ikke skortet på jubel og haha-hvor-har-I-godt-af-det etc…

    Jeeeez!

    0

Der er lukket for kommentarer.