Brown Sugar (2002)

brownsugar.jpg
Taye Diggs som Dre og Sanaa Lathan som Sydney i “Brown Sugar”, Brown Sugar er en helt bestemt slags kvinder ifølge Dre i filmen

The Rhythm The Love The Beat …and you don’t stop

Tjah I er så søde til at lægge hilsener om min aften og gode sysler… en af de ting, jeg har bedrevet indtil nu er at se den her film. Den er faktisk rigtig sød.

Den er blevet beskrevet som en anden version af “Da Harry Mødte Sally”, og med lidt god vilje – bortset fra castet er Afro-amerikanere. Og det er da heller ikke en ny historie, men en der er set før. . Her foregår den i hip-hop produceres verden og Sydney og Dre, har kendt hinanden siden de var børn, og mødes efter en pause igen i dette miljø. Så skal Dre giftes og så sker der ting og sager…..se selv, jeg vil ikke ødelægge historien. En sød film til sådan en dag som idag. Absolut uskadelig og hyggelig. Og jeg bryder mig endda slet ikke om hip-hop musik!! 😀