Jeg må være den eneste…

dance_instructor.gif

i Kongeriget, der IKKE ser “Vild med Dans“, Hvorfor ikke, når du godt kan lide dans? Spørges der – og det ganske rimeligt!

Jeg ved det ærligt ikke! Jeg har set “Strictly come Dancing” på BBC Prime, lææænge før det overhovedet var tænkt på, på dansk TV, og jeg tror bare, jeg fik nok der. Hvis jeg skal se dans, så foretrækker jeg “the real deal“!

3 thoughts on “Jeg må være den eneste…

  1. Mikael og Catarina – Takker, så behøver jeg ikke føle mig helt alene! Nu er jeg ikke typen, der IKKE ser meget fjernsyn, for det gør jeg, men altså ikke lige det. Hvis man ikke har kanalerne behov, er det da fint nok. Det er nok også anderledes, når man er en familie.

  2. Herhjemme ser vi det heller ikke. Og vi har heller ikke set det på BBC.

    Vi har kun tre tv kanaler og har haft det i mange år, så vi er ikke dem der bruger mest tid på tv, ej heller vores drenge 😉

Der er lukket for kommentarer.