I’m a very Good Girl!

1448788368_0340ce7e93opt.jpgGood Girl på folden på Enghavelyst

Hun ser svært tilfreds ud på billedet her Good Girl, og det har hun ligesom også alt mulig grund til, kan man roligt sige. Her er hun fanget på fold på Enghavelyst – nu går hun hos Hanne og hygger sig, og har gjort et stykke tid. Det bliver spændende, hvad næste sæsson bringer for supperhoppen.

0

4 thoughts on “I’m a very Good Girl!

 1. Jane – Sådan havde jeg det faktisk med røde heste ENGANG! Som du ved, er jeg blevet omvendt, hvilket ikke mindst er Finish’ skyld 🙂 Jeg har ikke haft noget specielt forhold til skimler, og har det heller ikke nu, men jeg indrømmer, at de to nye “små grå” er dejlige – begge to. Så ganske absolut! Det bliver jo spændende, om du får en skimmel, der er nok af dem p.t. tilsyneladende!

  Kh

  Deborah

  0
 2. Jeg har ALDRIG kunnet fordrage skimler – – FØR. En eller anden allergi fra mine rideskoledage. MEN, nu skal vi altså snart ha’ en. Jeg var HELT SOLGT, da jeg var nede og se de 2 nye “gråmænd” i Hannes stald samme dag de ankom.
  Jeg er klar til en skimmel. Helt klart.

  Hilsen Jane

  0
 3. Maggie – Ja hun er en usædvanlig hest, både i sine præstationer og sit udseende. Derfor var vi også ved at falde bagover, da Hanne kom hjem med to åringer, og den ene, stort set var en mandlig “kloning” af Good Girl. Han er fræk som en slagterhund, men hamrende dejlig – eller det bliver han, for han er jo stadig “en baby”. Men du kan nok se ligheden? Iøvrigt er der generelt helt vildt mange skimler “i omløb” i øjeblikket af en eller anden grund. Dejligt du nyder hende! 🙂 Jeg skal så huske og sige, at hendes grå farver ikke vedbliver at være sådan, den bliver lysere med alderen og ender, hvis hun lever længe nok, næsten hvid!

  0

Der er lukket for kommentarer.