Overskyet fjernsynsdag

img_6710opt.jpg

Måske det er så meget, vi får himmelen at se idag. Det er overskyet og blev det lige efter jeg tog dette foto for et par timer siden. Jeg har fået sovet – sovet meget! Har ryddet lidt op, været i bad og sat en stor portion grønsagssuppe over. Således alt på plads og iorden, kan jeg henkaste mig i min stol og se ….? Ja, jeg ved det ikke endnu. Men finder jeg noget spændende, skal jeg selvfølgelig give videre.

Det var og er stadig træls, at jeg måtte blive hjemme igår, men søde, søde hilsener her og i min mailbox, gør at jeg selvfølgelig overlever, men ærgerligt ad helvede til – parden my French! Helbredet er laaangsomt på vej den rigtige retning, omend jeg absolut stadig ikke er frisk. Knap så snottet nu, men svimmel af sult, så jeg må hellere få noget at spise – until later – have a nice one!

0