Venner langt, langt væk og cykloner

jakobithailandopt.jpgJakob fotograferet godt nok i Thailand, men det er sådan et sødt billede

Det kan godt være svært, at have venner langt væk! Dels fordi man savner dem, og det trods internet og andre goder jo ikke er det samme, som at have dem her. Jeg har ikke set Jakob i 4 år nu, og savner ham ofte. Selvfølgelig er jeg glad for, at han nyder sit nye liv, men han mangler nu stadig her.

Helt galt er det, når der så opstår de her rædselsfulde situationer hist og pist, og jeg går og gruer hele dage for, om han er ok. I forgårs kom jeg i kontakt med ham på Skype henunder aften, og kunne således ånde lettet op. Jeg vidste godt, at han på det tidspunkt ville være i hovedstaden Dhaka, men man ved aldrig. De havde været uden strøm siden aftenen før. Førhen tror jeg nok, han synes, jeg var lidt fjollet, men ikke desto mindre, vil jeg jo bare være sikker på, han er ok! Og sådan er det altså! Så jeg kan ånde frit igen. Men desværre fik han ret i, at dødstallet garanteret ville ryge op på langt mere… 🙁