2,8 kilo lettere

girl_on_scaleopt.gifSå var der vejning, og jeg er nu som skrevet ovenfor 2,8 kilo lettere! Jeg er meget, meget tilfreds og glad. Og som jeg vist har sagt før, så føles det ikke slemt!

Jeg er bare så glad og lettet over, at have fået “hul på bylden”, og er indstillet på at blive ved med at tælle points resten af mine dage, for det det skal aldrig på mere, det er helt sikkert. Vi talte om det idag. Det skal blive en livsstil, og nye vaner skal indarbejdes, og vi skal holde hinanden fast, NÃ…R vi engang når i mål. Nej, hvor jeg glæder mig! Og nu er jeg godt begyndt…Nu vil jeg gå ind og se film, men mere om det senere…

0

6 thoughts on “2,8 kilo lettere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.