At glæde sig for tidligt ….

img_6658opt.jpg

Kan når man er mig, være meget, meget farligt. Det vides fra tidligere erfaringer, at når sådan en febervirusting, er til gang, så kan det tage mig tid at ryste den af. Således er feberen igen steget her til morgen og dermed er jeg selvfølgelig ikke særlig frisk. Stadig snottet også, men omend det så holder niveauet, det tog en tak nedaf med forleden. Men generelt – stadig dårlig og syg! Er morderlig træt af det, men nusser rundt her og får da ryddet lidt op hist og pist, så der er vel ret beset ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet.

Det er vejedag idag, og jeg kom ikke afsted sidst. Det er absolut min plan at blive vejet idag. Ellers har jeg sprunget to gange over, og det synes jeg ligesom ikke, er ideen. Så den knap en times aktivitet må jeg kunne holde til.

Derudover skal jeg have ordnet nogen Julegaver på nettet, og så skal jeg kigge på Hårde Hvidevarer, for nu skal der snart ske lidt på den front.