De sprang skisme selv op i kurven

img_6719opt.jpg

Efter et hurtigt visit hos Dr. Jan, for lige at få fastslået om der var noget på mine lunger, siden jeg bliver ved at have feber (det var der ikke!), skulle jeg lige handle lidt grønsager. Man må jo holde den sunde linie. Det blev Fakta, der måtte holde for, og der var lanterner på bedding. Det har der været før, men jeg har aldrig følt mig fristet. Jeg har længe gerne ville have nogen, men aldrig set nogen der var “lige det”. Det var der så idag, så jeg nappede lige sådan to… Om galt skal være, kan de faktisk også bruges på altanen, men det synes jeg nu de er for fine til. De fandtes også i en megastor udgave til nærmest at stå på gulvet. Eller hvis man har meget store vinduer, kunne de også stå der. Faktisk har jeg så store vinduer, at de store ville kunne have gået an, men som det ses, skal mine planter jo ligesom også være der, så det blev 2 af de små. De fandtes også i en hvid udgave…

1 thought on “De sprang skisme selv op i kurven

  1. Bare lige til skræk og advarsel – køb ikke, medmindre du vil bruge dem til udendørs. De lugter trods afbrænding en hel efter middag og aften som en mindre kemikaliefabrik, og det gik ikke væk. Jeg måtte med sorg returnere dem! Jeg var ikke tryg ved det udover, at jeg ikke skulle sidde i gennemtræk for at bruge ligesom 🙁

Der er lukket for kommentarer.