Min retsbevidsthed bliver krænket

prison_2.gifNår kriminelle – endda der har begået GROV kriminalitet, bliver behandlet som “rådne æg” og sandelig da skal på udgang, for så kun at begå ny kriminalitet. Hvor hulen er vi snart henne! Man kommer altså i fængsel for at få en straf, ikke for at komme på feriekoloni og udgang! Ligesom meningen vel var, at vi lovlydige borgere skulle beskyttes mod den slags – ja det skal jeg love for!!!! Det system “skriger til himmelen” – hvorfor kan ingen se det!! Jeg er igen målløs og forarget!

2 thoughts on “Min retsbevidsthed bliver krænket

  1. Hørt
    Vores retssystem er komplet udueligt. Her i landet pisser man voldsofre op og ned af ryggen i forsøget på at hjælpe de “stakkels” kriminelle.
    Det er ikke underligt, at de kriminelle griner af os lovlydige borgere.

Der er lukket for kommentarer.