Således inspireret ….

udsigt02opt.jpg

af Sister Bondes indlæg her idag, kom jeg til at tænke på den situation jeg stod i, da jeg havde mit hus – eller rettere mit sidste hus, for det var nr. 2. Hun taler i sit indlæg om ting der skæmmer udsigten for huset el. dårlig arkitektur el. hvad har vi. Ting der er øjenbæer, for nu at sige det ligeud. Sådan en STOR EN, havde jeg, hvor jeg boede. Når man stod i el. vendte kameraet i den rette vinkel så så min udsigt ud som ovenfor. Drejede man så kameraet bare en meter til den ene side, så havde man nedenstående “ting” stående!!! Lige ud for mit stuevindue!!!

Det værste er, at denne, er en ny. Da jeg flyttede ind begyndte de umiddelbart at grave, fordi der skulle en ny (denne) sættes op. Den nye viste sig at være ½ meter HØJERE end den gamle, udover, den her brostensbelagte plads, som ikke var der før. Jeg gjorde selvfølgelig opmærksom på det hensigtsmæssige i at flytte denne her “ting”, bare 300 meter til den ene side. Så generede den INGEN. Den kunne også flyttes over bag min hæk, så var den helt af vejen. Men nej, ligemeget hvad jeg foreslog, så var det for dyrt, for besværligt el. noget. Det var simpelthen under al kritik. Jeg indrømmer, mit hus var bestemt langt fra at være noget slot, men derfor stod den her ting jo stadig midt i min udsigt! Det var så heldigt at fordi huset lå skævt på grunden, så kunne den ikke ses, når jeg sad i min sofa og kiggede ud. Men bevægede jeg mig fra den, så var den der. Dertil kom, at den også larmede. Det var så især om sommeren, når døren stod åben, at man bemærkede det. Jeg skrev mange breve til kommunen dengang, og lige lidt hjalp det….. Gad vide hvem der tager SÃ… tumpede beslutninger, og bestemmer at de ikke kan laves om…

pumpestation.jpg